Stor HVAC Råd

Det er alltid den varmeste eller kaldeste dagen når HVAC mislykkes. Å lære om HVAC-systemet ditt vil hjelpe deg med å velge riktig person til å reparere det. Fortsett å lese for noen gode tips.

Se etter avtaler og rabatter på HVAC-systemet du har installert. Mange ENERGY STAR-enheter kommer med store rabatter enten fra ditt lokale kraftselskap eller regjeringen selv. Undersøk alternativene dine, da det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av dollar på installasjonskostnadene.

Rengjør utendørs kondensatorer ofte. Spesielt etter dårlig vær, bør du inspisere enheten. Det hele kan overopphetes, forårsaker store problemer og muligens en enorm utgift for deg.

Se til naboer og familie for å få anbefalinger fra gode HVAC spesialister. Sannsynligvis er det noen du kjenner som allerede har gjort massevis av forskning. Bruk denne kunnskapen til å skaffe deg den beste spesialisten du kan. Dette kan spare deg mange timer med forskning tid og penger også.

Når du har en utendørs enhet, sørg for å holde alle planter, blomster, busker og trær minst to meter fra den. Alt som vokser inne i den, enten over bakken eller til og med røtter under jorden, kan blokkere den opp og få den til å bryte. Gi det litt pusterom.

Når du klipper gresset, må du passe på å ikke dekke utendørsenhetene dine med utklipp. Skyt gresset vekk fra enheten. Dette gjelder når du tar vare på bladene i gården.

Hvis du har vifter på plass for å gjøre HVAC mer effektiv, må du sørge for at de svinger i riktig retning. De bør skyve luft nedover over folk i rommet for å bidra til å kjøle huden. Hvis det blåser oppover, alt det gjør er å skyve varm luft inn i rommet.

En investering i en smart termostat kommer virkelig til å spare deg for penger. Du kan programmere den til å slå den av og på ved visse temperaturer eller tider, slik at du kan sikre at klimaanlegget eller varmeapparatet ikke går når det ikke trenger å være, og sparer deg for massevis.

Hvis du har et vindusluftkondisjoneringsapparat uten timer, bruker du en vanlig utløpstidtaker til å styre når det er på eller av. Dette er de samme du bruker til ferielys, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og sette det til å kjøle deg ned i løpet av dagen.

Få et anslag før du godtar å få gjort noe arbeid på HVAC-enheten din. Dette vil bidra til å holde deg fra å bli overrasket av et lovforslag på slutten. Enhver anerkjent tekniker skal kunne se på enheten din, finne problemet og gi deg et estimat på hvor mye det vil koste å fikse det.

Ideen om å måtte ansette en HVAC-profesjonell kan virke skremmende hvis du ikke har riktig kunnskap. Men det er ikke så vanskelig med gode råd. Nå bør du føle deg mye mer bemyndiget om å håndtere problemer når de oppstår.